Nejezte blbě!

Ve středu 20. března od 17:00 hodin jsme si do Green Table pozvali milovníka dobrého jídla, Pavla Maurera.

Pavel Maurer založil Prague Food Festival a je autorem gastronomického průvodce Maurerův výběr Grand Restaurant. Je taktéž spoluautorem oceňovaných reklamních kampaní, nositelem Řádu svatého Vavřince a Zvláštní ceny Asociace hotelů a restaurací za mimořádný přínos k rozvoji gastronomie. Podílel se na vzniku loga “Bio” (zebra) a dlouhodobě propaguje myšlenku ekologického zemědělství. Velmi činný je též jako spisovatel, publicista a novinář, např. v rámci týdenních glos s podtitulem „nejezte blbě!“.

V posledních letech se zabývá gastronomickou osvětou, především v oblasti “zero waste”, filosofií neplýtvání a udržitelným rozvojem naší planety, v médiích se také věnuje tématu dlouhověkosti v souvislosti se stravovacími návyky a životním stylem.

Jaký je typický český jedlík a co má rád?

TOP 5 nejoblíbenějších jídel české gastronomie.

Co je tajemná pátá chuť – Umami?

A jak je to s tou udržitelností v kuchyni?

Přijďte si poslechnout zajímavou debatu, do které můžete sami zasáhnout, a kterou provede novinář a moderátor Michael Rozsypal. A tentokrát i s malým překvapením navíc: během Green Apéra bude v rámci krátkého testu rozdáno 10 dárkových gastronomických bedýnek “5 chutí”!

Další akce

  • GREEN APERO

    Světlo – dobrý sluha, ale zlý pán  Ve středu 10. dubna od 17:00 hodin jsme si do [...]

  • Anna Maresova

    GREEN APERO

    21. 2. od 17:00

    Od vibrátorů k tramvajím: design jako užitný oborVe středu 21. února od 17:00 jsme si do [...]