Jak na skutečnou ekologickou transformaci?

Ve středu 17. ledna od 17:00 jsme si do Green Table pozvali Pavla Míčku, ředitele pro ekologickou transformaci společnosti Veolia.

Jakou roli mohou a mají sehrát velké firmy v oblasti boje proti změně klimatu? Co je myšleno ekologickou transformací? Je Green Deal opravdu nutností? Vyplatí se udržitelné podnikání z finančního hlediska? Mají ekologické aktivity Evropy v celosvětovém kontextu vůbec smysl?

Toto a mnohem více se dozvíte v rámci dalšího cyklu Green Apéro: diskuzi o byznysu, o udržitelnosti, o životě.

Přijďte si poslechnout zajímavou debatu, do které můžete sami zasáhnout, a kterou provede novinář a moderátor Michael Rozsypal.

Na místě bude připraveno i malé občerstvení z dílny Miluše Makó, šéfkuchařky Green Table.

Těšíme se na Vás!
Team Green Table

Další akce

  • Anna Maresova

    GREEN APERO

    21. 2. od 17:00

    Od vibrátorů k tramvajím: design jako užitný oborVe středu 21. února od 17:00 jsme si do [...]

  • GREEN APERO

    13.12. od 17:00

    Architektura jako odraz společnosti, odraz existence národa Ve středu 13. prosince od 17:00 hodin budou v neformální atmosféře a [...]