POČET USKUTEČNĚNÝCH UDRŽITELNÝCH AKCÍ
Bistro Green Table nabízí nevšední zážitek pro ty, kteří chtějí jíst zdravě, chutně a zároveň ohleduplně k přírodě. Přesvědčíte se, že moderní udržitelnou kuchyni lze dělat bez kompromisů, s důrazem na výjimečnou chuť. Šéfkuchařka Green Table vám společně se svým týmem denně připravuje čerstvé, chutné a zároveň zdravé pokrmy z lokálních a sezónních surovin.
Miluše Makó / ŠÉFKUCHAŘ
patří k předním osobnostem současné české gastronomie. Specializuje se na moderní vegetariánskou kuchyni se silným důrazem na sezónnost, udržitelnost a zero waste přístup. Je aktivní členkou Bocuse Academy Czech Republic a porotkyní národního kola Bocuse d’Or, kde se podílí na rozvoji špičkové gastronomie a mentoringu nastupující generace kuchařů. Své zkušenosti předává také jako lektorka Gourmet Academy, kde vede kurzy zaměřené na udržitelnou kuchyni, techniky bez odpadu a kreativní práci se surovinami. V magazínu Gurmet pravidelně publikuje autorskou rubriku věnovanou zero waste edukaci, ve které kombinuje vysokou kuchařskou úroveň s dostupnými řešeními pro každodenní domácnost. Je autorkou sezónní kuchařky Rok v Green Table s Miluší Makó, která spojuje gastronomickou preciznost s praktickými principy domácího vaření.