Published On: 26. 2. 2025

Hledáte odpověď na otázku, kam na jídlo, kde si pochutnáte na originálních a chutných pokrmech? Pokud preferujete kvalitní a udržitelnou kuchyni, pak jste u nás v GreenTable na správném místě. A nejen to – nedávno jsme získali prestižní ocenění od gastronomického průvodce Gault&Millau, který hodnotí restaurace po celém světě!

Hlavní dík patří především tváři našeho bistra, talentované šéfkuchařce Miluši Makó, která se svým týmem každý den připravuje originální a chutná jídla. Naším cílem je ukázat, že vegetariánská kuchyně může být nejen zdravá a udržitelná, ale také naprosto výjimečná. A co na toto ocenění říká? Podívejte se na naše video!

kam na jídlo? ve vegetariánském bistru Green Table si pochutnáte

GreenTable a ocenění Gault&Millau – důkaz kvality

Naše vegetariánské bistro Green Table bylo zařazeno mezi doporučené restauraceuznávaném katalogu Gault&Millau. Tento průvodce si zakládá na anonymních inspekcích, při kterých hodnotí:

  • Kvalitu a chuť pokrmů
  • Originalitu a způsob servírování
  • Atmosféru a celkový gastronomický zážitek

Toto ocenění je pro nás důkazem, že vegetariánská kuchyně nemusí být nudná – právě naopak! V GreenTable tvoříme kreativní kombinace chutí, používáme čerstvé suroviny a servírujeme jídla, která jsou nejen lahodná, ale i vizuálně atraktivní.

Chystáte se nás už nějakou dobu navštívit? Zastavte se v našem vegetariánském bistru na pražském Florenci ochutnat naše speciální denní menu, které každý den obměňujeme.

Sledujte nás na našem Facebooku a Instagramu, kde pravidelně informujeme o novinkách v našem vegetariánském bistru i restauraci Green Table Lounge.

Chcete se dozvědět o našich akcích včas?

Vegetariánské bistro GreenTable

GreenTable Lounge

Další články

  • podzimní menu v GreenTable
    Published On: 28. 1. 2025

    Bezmasé jídlo – jak se stravovat tak, aby mělo tělo vše, co potřebuje

    Bezmasé stravování se stává stále populárnějším, a to nejen kvůli etickým nebo ekologickým důvodům, ale [...]

  • Kedlubnová polévka
    Published On: 27. 1. 2025

    Zahřejte se našimi polévkami

    Zima je období, kdy hledáme teplo nejen v teplých kabátech a rukavicích, ale také v [...]