Published On: 11. 12. 2023

Jídla bez masa mohou být zábavná, pestrá a skutečně chutná. Dokazuje to šéfkuchařka Miluše Makó, které byla svěřena kuchyň v novém bistru Green Table. (CZECHCRUNCH)

Zobrazit celý článek

Další články

  • Šéfkuchařka vegetariánského bistra Green Table s oceněním Gault&Millau
    Published On: 26. 2. 2025

    Kam na jídlo? GreenTable získal ocenění Gault&Millau!

    Hledáte odpověď na otázku, kam na jídlo, kde si pochutnáte na originálních a chutných pokrmech? [...]

  • podzimní menu v GreenTable
    Published On: 28. 1. 2025

    Bezmasé jídlo – jak se stravovat tak, aby mělo tělo vše, co potřebuje

    Bezmasé stravování se stává stále populárnějším, a to nejen kvůli etickým nebo ekologickým důvodům, ale [...]