Published On: 30. 10. 2024

Jan Leština je talentovaný šéfkuchař restaurace Green Table Lounge, jehož vášeň pro gastronomii se formovala již během studia na hotelové škole. Svou kariéru odstartoval v prestižním hotelu Four Seasons, kde získal cenné zkušenosti a inspiraci v oblasti haute cuisine. Po čtyřech letech strávených v nejlepších seafood restauracích v jižní Anglii Jan nasbíral cenné zkušenosti a inspiraci, které nyní přenáší do své kuchyně.

V kuchyni restaurace Lounge se snoubí prvky středomořskéfrancouzské kuchyně, díky čemuž si návštěvníci mohou vychutnat nejen čerstvé ryby a mořské plody, ale i delikátní speciality připravené s důrazem na lokální suroviny. Janova schopnost kombinovat chutě a jeho znalosti z oblasti seafood gastronomie zajišťují, že v Lounge zažijete jedinečné kulinářské zážitky, které osloví všechny milovníky kvalitní kuchyně.

Restauraci Lounge vládne spolu s Janem i kuchař Jiří Paur. Zjistěte o něm více!

O Jiřím Paurovi

Chcete se dozvědět o našich akcích včas?

Sledujte nás na našem Facebooku a Instagramu, kde pravidelně informujeme o novinkách v Green Table Lounge.

Další články

  • podzimní menu v GreenTable
    Published On: 22. 11. 2024

    Nové hřejivé podzimní menu v GreenTable Lounge

    Podzim je tady a s ním i chuť na jídla, která nejen zasytí, ale také [...]

  • Published On: 26. 10. 2024

    Poznejte naše kuchaře: Jiří Paur

    Jiří Paur, jeden z hlavních kuchařů Green Table Lounge, je opravdovým mistrem francouzské kuchyně. Své [...]