Jan Leština je talentovaný šéfkuchař restaurace Green Table Lounge, jehož vášeň pro gastronomii se formovala již během studia na hotelové škole. Svou kariéru odstartoval v prestižním hotelu Four Seasons, kde získal cenné zkušenosti a inspiraci v oblasti haute cuisine. Po čtyřech letech strávených v nejlepších seafood restauracích v jižní Anglii Jan nasbíral cenné zkušenosti a inspiraci, které nyní přenáší do své kuchyně.
V kuchyni restaurace Lounge se snoubí prvky středomořské a francouzské kuchyně, díky čemuž si návštěvníci mohou vychutnat nejen čerstvé ryby a mořské plody, ale i delikátní speciality připravené s důrazem na lokální suroviny. Janova schopnost kombinovat chutě a jeho znalosti z oblasti seafood gastronomie zajišťují, že v Lounge zažijete jedinečné kulinářské zážitky, které osloví všechny milovníky kvalitní kuchyně.
Restauraci Lounge vládne spolu s Janem i kuchař Jiří Paur. Zjistěte o něm více!
Chcete se dozvědět o našich akcích včas?
Sledujte nás na našem Facebooku a Instagramu, kde pravidelně informujeme o novinkách v Green Table Lounge.