Published On: 30. 10. 2024

Jan Leština je talentovaný šéfkuchař restaurace Green Table Lounge, jehož vášeň pro gastronomii se formovala již během studia na hotelové škole. Svou kariéru odstartoval v prestižním hotelu Four Seasons, kde získal cenné zkušenosti a inspiraci v oblasti haute cuisine. Po čtyřech letech strávených v nejlepších seafood restauracích v jižní Anglii Jan nasbíral cenné zkušenosti a inspiraci, které nyní přenáší do své kuchyně.

V kuchyni restaurace Lounge se snoubí prvky středomořskéfrancouzské kuchyně, díky čemuž si návštěvníci mohou vychutnat nejen čerstvé ryby a mořské plody, ale i delikátní speciality připravené s důrazem na lokální suroviny. Janova schopnost kombinovat chutě a jeho znalosti z oblasti seafood gastronomie zajišťují, že v Lounge zažijete jedinečné kulinářské zážitky, které osloví všechny milovníky kvalitní kuchyně.

Restauraci Lounge vládne spolu s Janem i kuchař Jiří Paur. Zjistěte o něm více!

O Jiřím Paurovi

Chcete se dozvědět o našich akcích včas?

Sledujte nás na našem Facebooku a Instagramu, kde pravidelně informujeme o novinkách v Green Table Lounge.

Další články

  • Šéfkuchařka vegetariánského bistra Green Table s oceněním Gault&Millau
    Published On: 26. 2. 2025

    Kam na jídlo? GreenTable získal ocenění Gault&Millau!

    Hledáte odpověď na otázku, kam na jídlo, kde si pochutnáte na originálních a chutných pokrmech? [...]

  • podzimní menu v GreenTable
    Published On: 28. 1. 2025

    Bezmasé jídlo – jak se stravovat tak, aby mělo tělo vše, co potřebuje

    Bezmasé stravování se stává stále populárnějším, a to nejen kvůli etickým nebo ekologickým důvodům, ale [...]