Published On: 26. 10. 2024

Jiří Paur, jeden z hlavních kuchařů Green Table Lounge, je opravdovým mistrem francouzské kuchyně. Své gastronomické vzdělání získal na hotelové škole v Mariánských Lázních, kde objevil vášeň pro vaření. Jeho kulinářská cesta pokračovala v Německu, kde se inspiroval tamními kuchařskými technikami a postupy, které nyní aplikuje ve své práci.

Během čtyř let strávených v pražských francouzských restauracích zdokonalil své dovednosti a stal se expertem na francouzskou kuchyni. V Green Table Lounge teď vytváří nezapomenutelné pokrmy, které spojují preciznost s autentickými chutěmi Francie.

Restauraci Lounge vládne spolu s Jiřím i kuchař Jan Leština. Zjistěte o něm více!

O Janu Leštinovi

Chcete se dozvědět o našich akcích včas?

Sledujte nás na našem Facebooku a Instagramu, kde pravidelně informujeme o novinkách v Green Table Lounge.

Další články

  • podzimní menu v GreenTable
    Published On: 28. 1. 2025

    Bezmasé jídlo – jak se stravovat tak, aby mělo tělo vše, co potřebuje

    Bezmasé stravování se stává stále populárnějším, a to nejen kvůli etickým nebo ekologickým důvodům, ale [...]

  • Kedlubnová polévka
    Published On: 27. 1. 2025

    Zahřejte se našimi polévkami

    Zima je období, kdy hledáme teplo nejen v teplých kabátech a rukavicích, ale také v [...]