Jiří Paur, jeden z hlavních kuchařů Green Table Lounge, je opravdovým mistrem francouzské kuchyně. Své gastronomické vzdělání získal na hotelové škole v Mariánských Lázních, kde objevil vášeň pro vaření. Jeho kulinářská cesta pokračovala v Německu, kde se inspiroval tamními kuchařskými technikami a postupy, které nyní aplikuje ve své práci.
Během čtyř let strávených v pražských francouzských restauracích zdokonalil své dovednosti a stal se expertem na francouzskou kuchyni. V Green Table Lounge teď vytváří nezapomenutelné pokrmy, které spojují preciznost s autentickými chutěmi Francie.
Restauraci Lounge vládne spolu s Jiřím i kuchař Jan Leština. Zjistěte o něm více!
Chcete se dozvědět o našich akcích včas?
Sledujte nás na našem Facebooku a Instagramu, kde pravidelně informujeme o novinkách v Green Table Lounge.
Další články
Kam na jídlo? GreenTable získal ocenění Gault&Millau!
Hledáte odpověď na otázku, kam na jídlo, kde si pochutnáte na originálních a chutných pokrmech? [...]
Bezmasé jídlo – jak se stravovat tak, aby mělo tělo vše, co potřebuje
Bezmasé stravování se stává stále populárnějším, a to nejen kvůli etickým nebo ekologickým důvodům, ale [...]